13.1.2010

Ostoksia

Tänään ostelin uutta pientä tavaraa nukkekotiin. Löysin nimittäin uuden kaupan, tai siis sellaisen johon en ole koskaan aikaisemmin törmännyt ja ai ai, ihastus taitaa olla vakavaa sorttia.Mukaan lähti vähän tapettia lastenuoneeseen, ja lattiapaperia lastenhuoneeseen ja kylpyhuoneeseen ostin laattaisen lattiapaperin, vähän-niinkuin se vanha mutta vaan parempi!

kylpyhuoneen tapetoinnin kanssa ollaan vähän kahden vaiheilla, haluan ja en halua, mitä haluan?(osa seinistä tapetoitu jämäpaloilla kokeeksi.)

Annan kerrankin ajatuksen kypsyä rauhassa ja mietin. ehkä yhden yön tai ehkä useamman.

Olenkin kai jo aikaisemmin maininnut olevani "kaikki tänne heti" ihminen, siitä on jokseenkin vaivaa niinkuin olen taas huomannut. Olen purkanut nukkekodistani muutamia tapetteja koska en miettinyt niiden laittoa tarpeeksi, olen laittanut taloon väliseiniä ja purkanut niitä kun en ollut varma haluankokaan niitä. Tätä jatkuu päivästä toiseen ja asiasta asiaan, kai olen nukkekotiprojektiltani ikuinen pähkäiliä ja kai Mary ja Roger vain ovat kovin innokkaita remontoijia, he kävivät hiukan ruokailutilankin kimppuun...

Älkää toki murhatko, kerron ensin. Tarkoituksenani on alun alkaenkin saada ruokailutila näyttämään enemmän ruokasalilta. Kokonsa puolesta ruokailutilasta ei saa haluamaani mutta seinät voisi ylellistää jollakin kauniilla tapetilla ja lattiasta tulee ( anteeksi, tuli jo) puinen.

Äiti joka siellä luet, älä hätäile. Olen keksinyt myös loistavan ratkaisun mielialan vaihteluilleni, lattian kiinnitän siten että sen saa pois aina helposti ja vanhaa lattiaa vahingoittamatta mikäli sellainen olo tulee, tai tulisiko sanoa kun tulee.!

Lopuksi kuvaa vintiltä, pääsettekö tekin jo fiilikseen? Vintistä tulee kyllä hyvä!No nyt avautumiseni vaatikin taas turhanpaljon palstatilaa joten päästän teidät kärsimyksestä.

Katsellaan huomenna vähän maalaus-asioita...

1 kommentti:

Päivi kirjoitti...

Heii Viivi, mielenkiintoista nähdä mitä talossasi on sitten viime näkemän taas tapahtunut, ja lupaan tehdä itsekkin tänään postauksen, sillä sain vihdoi kylpyhuoneen seinään tapetit :D