4.1.2010

Remonttiurakkaa

No, pakkohan se on paljastaa että missä se Roger nyt on ahkerana jo muutaman päivän remontoinut... Roherhan remontoi vinttiä kolmen huoneen kompleksiksi, tänne yläkerran tunnelmallisiin asuintiloihin siiryy siis yksi lastenhuone, aula, ja... kylpyhuone! Eli aivan, Kylpyhuone/wc keskikerroksesta on mennyttä, sieltä lähti laatat ja tilalle tulee vauvanhuone hempeillä tapeteilla.Kehto ja kangas ovat rekvisiittana ja sekasortona huoneessa itseäni varten jotta aluksi päähäni saama visio huoneesta ei katoaisi, näyttää jo hyvältä, eikö? :D
No, ehkä se ei aukea vielä täysin muille silmäpareille mutta minulle tämä oli täydellinen ratkaisu !No miksi halusin muuttaa kylpyhuoneen vintille ja vauvan huoneen Wc tilalle? Yksinkertaista. Kun villa rosalia sulkeutuu, menee wc kiinni vanhempien makuuhuoneeseen, mikä voisikaan siis olla parempi paikka pienelle vauvalle kuin sama huone vanhempien kanssa.

Sitten kuvausta vintistä joka muuttuu täydellisesti vasta lattioiden ja tapettien avulla, väliseinät kuitenkin tekevät jo paljon ja ne teen erittäin vahvasta pahvista, se on melken kuin puuta, oli muuten vaikea leikata!

Väliseinät päällystän samoilla tapeteilla kuin huoneissa on ja lopputulos tulee varmasti olemaan hyvä! listoitan vielä väliseinän päädyt jotta lopputulos on yhtä siisti kuin muutkin seinät.Huomenna sitten vähän lisää fimoilua!

3 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Heii tosi hienolta näyttää noi seinät tuolla ylimmässä kerroksessa :) tänään näänkin ihan sitten läheltä tuon! Kiitos säiltys jutusta, pisti miettimään josko itse pitäisi vähän järjestellä myös tavaroita hiukan toimivammin! :)

Päivi kirjoitti...

Jaaa mahtavan näköisiä juhla herkkuja ! Nam :P

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

Seinistä saahaan vielä hienommat kun pääsen tapetoimaan :)