2.1.2010

Käyn hitaasti...

Okei, joulu oli ja meni, uusi vuosi oli ja meni, päivityksiä meni ja... tuli? Anteeksi kamalasti loppujen vaihtolahjojen puuttumisesta ja puutteellisesta esityksestä, asia nyt vain meni nin että koin jouluna tarvetta kaikkeen muuhun paitsi blogin päivittelyyn, annettakoon tämä anteeksi sillä olen valmis korjaamaan asian.

Osa lahjoista tulee nyt sekalaisessa järjestyksessa samaan postaukseen joten koittakaahan pysyä skarppina jotta huomaatte kaikki upeat asiat joita tästä swapista kahmaisin!

Ensimmäiseksi tuunattu tarjotin, siihen mukaan ihana kakku, liina ja kannu!Ihania, kakku pääsi myös joulupöytään...

Seuraavaksi jotakin ihanaa jolle keksin oman käyttötarkoituksen jota päivi ei ollut itse keksinyt!Sain siis lankakeräkorin jossa oli kutomapuikot ja lankaa( selvennyksenä sillä kuvien laatu alkaa pyörryttämään) sekä kaksi virkattua kangaspalaa, Mary ottikin toisen itselleen lämmikseeksi, ihan kuin hartiahuiviksi ja ai että ihana on!

------

Sitten seuraavaksi Roerille mieluinen pullolähetys joka sisälsi Marylle myös pihlaja taulun, vispilän ja keittiöpyyhkeen!Ja meno vielä jatkuu...

------

Seuraavaksi jotakin ihanaa, korillinen kirjoja, SIIS KORILLINEN ! ja villa rosaliassahan rakastetaan kirjoja, koko joululoma niitä ollaan luettu.Viimeisenä TÄMÄNPÄIVÄN esittelykierroksella ovat "pikkumakeat" leivonnaiset jotka ovat saaneet kiitosta kaikilta ne livenä nähneiltä, todella taidokkaasti näperrettyä ruokaa!Siinä olivat nyt melkein viimeiset swapit viimevuodelta, ehkä tänävuonna uudelleen ;)?

Seuraavassa postauksessa kurkitus villa rosalian jouluun ja vähän muuhunkin...

Ei kommentteja: