4.1.2010

Juhlaruokaa syntymäpäiville

Näin on markkinat! Lily on täytämässä vuosia joten Maryn oli pistettävä kauhalla koreasti ja leivottava suuri määrä herkkuruokaa! Villa rosaliaan olisikin ennakoivien tietojen mukaan tulossa eräs tuttavaperhe syntymäpäiväkahveille joten kaikille lapsille ja aikuisillekin pitäisi riittää herkuteltavaa!

Tässä siis kaikki eilen tekemäni makeat herkut! Ja oikeasti vaikka nyt itse taas sanonkin olen melkein kaikkiin todella tyytyväinen, minulla näyttääkin olevan päällä tuo kirsikka teema koska jokaisen suloisen pikkukakun päällä on joko kirsikka tai pieni mansikka! Mitäs tykkäätte? täällä ainakin ollaan ihan äpönä herkuista!Kasasta löytyy kaikenlaista on kermatäytekkakkua, muffinsseja, mokkapaloja, jäätelötötteröitä, runebergin torttuja? :D pikkuleipiä, domino-keksejä, ja marjapiirakkaa! Huomatkaa keksien alla olevan lautanen, se on fimoa ja paransin!

-----

Sitten suolaiseen herkkupöytään joka lieneekin enemmän aikuisten mieleen. Osa ruoista ei ole toki mitään juhlaruokaa kuten pekonit, ja munat.
Aikuisten pöytään Mary mitä todennäköisemmin laittaa kolmioleipiä, juustoa, ja kroisanttteja. Hotdogit menevät lasten pöytään sillä ne menevät siellä varmasti kaupaksi, ei makeaa mahantäydeltä edes lapsille, pitää olla myös pientä suolapalaa.Huomenna "täyttä" asiaa nukkekodin ruoan säilytyksestä...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hmm.. en oo kyllä ikinä ennen törmännyt tällaiseen harrastukseen?
leikitkö sä tavallaan noilla nukeilla,koska tuo nukkekoti ei vissiin ole pelkästään koristeena? t.tyhmä utelias :)

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

Moikka, kiva kun kommentoit.

Joo tää on vielä vähän harvinaisempi harrastus suomessa tosi yleistyy jatkuvasti.

Itse en leiki nukeilla, lähinnä kuvaan, askartelen ja puuhastelen nukkekodin parissa. Se on tosi koukuttavaa hommaa, tässä saa toteuttaa haaveitaan mitä ei oikeasti voisi koskaan toteuttaa omassa kodissa!

Se on mulle vähäniinkunm koriste mutta siihen saa koskea! :)

Toivottavasti vastaus selvensi!