3.1.2010

Fimo foood

No, jos nyt lähdetään tälle ruokalinjalle niin sitähän löytyy, niin taas, uusiakin. Tein eilen muutaman tunnin.... neljä? muutamaa hassua fimo ruoka asetelmaa mutta olen sangen tyytyväinen, ainakin osaan.!

Tähän kalkkunaan olen niiiiiiin tyytyväinen! kaikkine omenanpuolikkaineen ja herneineen se on vaan jotenkin niin englantilaista kiitospäivää että se sopii villa rosaliaan kun nakutettu!Sitten taaas vähän leivonnaisia, puolustelen, niitä on tosi kiva tehdä. Appelsiinkikakun viipaleet ovat vanhoista fimokokeiluista ylijääneitä paloja joiden olisi pitänyt tähän kakkuun olla paljon ohuempia, kakku myös jotenkin rupsahtanut enkä oikein pidä siitä mutta ehkä se vaikka sopisi lastenjuhliin, jopa Lilyn syntymäpäiville, hän kohta täyttääkin, neljä vuotta nimittäin!Sitten kulohllinen salaattia ja jauhelihakastike,spagetilla ja lihapullilla. Jauheliha annokseen olen myös todella tyytyväinen. no, sitten salaattiin... siihen en ole järin tyytyväinen kulhon osalta, siis mikä tuo kulho on?!? taitaa olla vaan peukalolla keskeltä litistetty fimo palanen.. ei näin, panostan ensikerralla myös lautasiin :)----

Mary kävi myös kaupassa hakemassa ruokaa illalliselle, hän ostikin aika pajon kun roger tuppaa syömään kun hän alkaa tekemään mittavia remonttihommia....Näistä mittavista remonttihommista siis huomenna, tahdon vielä muistuttaa että kyseiseen remonttiin lähti mukaan vähän toisenlainen huonekkin mikälunperin piti nimittäin illalla nukkekodin edusta näytti tältä:Kääk sanon minä, mutta voin taata että kun pääsette jyvälle mitä täällä tapahtuu olette samaa mieltä muutoksista!

Huomenna kurkkaamme Villa rosalian jouluttomaan tunnelmaan, sillä joulu on jo riisuttu pois ja tilalle on tullut taas tyylikäs sininen!

Minulla on myös erinomainen fimomassa vinkki jonka jaan kanssanne pikapuoliin ;)

Huomiseen!

3 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Tosi upeannäköisiä ruokia olet tehnyt! Noihin Fimoiluihin saa kyllä kulumaan jokusen tunnin kun innostuu väkertämään ;) munkin täytyisi joku ilta ottaa taas massat esiin!

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

Joo, kyllä noita on kiva tehdä kun tulee inspiraatio! Multa on kanssa lisää ruokakuvia tulossa ;)

Päivi kirjoitti...

Pitäiskö ottaa Fimo illanistujaiset..nyt kun mäkin olen kohta sotaleski.. olis kivaa :)