28.11.2009

Illallinen

Moikka,

Edellisestä kerrasta onkin jo tovi, en ole yksinkertaisesti viimeviikolla kerinnyt tekemään mitään muuta mineilyyn liittyvää kun joulukalenterivaihtoa. Vielä on muutamia juttuja tekemättä joten kiirettä pitää..

Uutta kuva materiaalia on niukanlaisesti sillä swappi tavaroita en viitsi tänne kuvauttaa jotta asianomainen ei nää pakettejaan etukäteen. Sen sijaan Villa Rosaliassa syötiin tänään lauantaipäivän illallista juhlavissa merkeissä, lily oli nukkumassa aikuisten illastaessa kynttilän valossa, tälläkertaa Mary tarjoili Rogerille keitettyjä perunoita, lohta ja uunituoreita sämpylöitä.

Eihän ole hienoa lauantai illallista ilman jälkiruokaa eihän? Jälkiruoaksi Mary tarjoili marjatorttua ja mehua... Kahvia ei juoda talossa sillä asukkaat eivät omista astiastoa, asiallehan pitäisi tehdä muutos mutta se tietää rahamenoa omasta lompakostani.. Mary ja Roger, no he tuskin panisivat pahasta.. Nähtäväksi jää vaikka joulukalenteri voisi tuoda jotakin uusia keittiö välineitä.Vaaleanpuna-pilkullinen astiasto on peruja Villa Rosalian alkuajoilta ja astiasto ottikin tänään paikkansa kunniakkaasti talossa!

Kohta päästäänkin seuraamaan blogin historiallista ensimmäistä joulukalenteri swappia jonka tuotoksia tullaan täällä päivittäin esittelemään, kannattaa pysyä kuulolla ;)

1 kommentti: