12.11.2009

Uusi banneri ja pöydän kustomointi

Terve

Tälläisenä päivänä kun on kipeänä eikä voi kun vain makoilla kotona on hyvä hetki lisäillä kuvia nukkekodista. Muokkasin bannerin kuvan koska se ei ollut ihan ajantasalla nykyisestä nukkekodin ulkoasusta. Nukkekoti on siis saanut ylleen pylväisiin ja parvekkeenkaiteisiin tuollaiset "havu" köynnökset nyt sitten näin joulun kunniaksi, ulko-ovessakin on kranssi.

Sitten asiaan numero kaksi. Hain vanhasta kodistani jälleen uusia tavaroita jotka kuuluivat Villa Rosaliaan jo kauan aikaisemmin. Villa Rosalian olohuoneessa ei ollut sohvapöytää enkä sellaista ole tullut vielä onneksi hankkineeksikaan sillä vanhasta kodistanihan se pöytä löytyi ja lähtötilanne pöydällä, no, se oli tämännäköinen.Eli siis kaikissa leikeissä pöytä oli saanut "hiukan" kolhuja ja siitä oli irronneet kaikki muut jalat paitsi yksi.
Mietin pitkään miten pöydän voisi eloon herättää ja mitä mahdollisuuksia sen kunnostamiseen olisi. Päätin kokeilla onneani ja tein valkoisesta fimo massasta pöytään uudet jalat jotka yrittivät mukailla mahdollisimman paljon alkuperäisiä pöydän jalkoja, sitten kuumensin uunin 110c ja pistin koko pöydän uuniin, uskomatonta kyllä pöytä oli puolentunnin päästä uunista palatessaan nelijalkainen ja täysin kunnossa! Innoissani siis maalasin uuden pöytäni valkoiseksi ja tässä koko komeus nyt sitten on! Ajatella että se oli melkein mennä roskikseen..
Järjestyskin koki samalla muutoksen ja olen nyt tyytyväisempi olohuoneen kokonaisilmeeseen.

Sitten vielä yhdestä asiasta.. No, missä on Roger? Mary odotti Rogeria saapuvaksi tänään niinkuin mies oli alunperin luvannut, toisinkävi... Mihin rooger on joutunut ja mitä hänelle on sattunut, näistä kuulemme jahka hän palaa komennukseltaan.. jos palaa...

Ei kommentteja: