16.11.2009

Roger on kotona!

Tämä on vihdoinkin totta, aivan niinkuin tämä kekseliäs otsikkokin antaa ymmärtää,Roger on palannut!

Roger palasi muutamapäivä sitten ja mukanaan hänellä oli kasoittain tuliaisia mitä hän oli ostanut takastulomatkallaan.

Sen verran on vielä infottava että Villa Rosalian virallinen joulukausi on alkanut ja roger kävikin reippaalla sunnuntaikävelyllä hänen kotiuduttuaan hakemassa perheelle upean ja kestävän joulukuusen, joulukuusessa on myös valot, mutta siitä tunnelmointia myöhemmin.. Yksi huone Villa rosaliassa on jälleen kokenut muutoksen, mikähän se mahtaa olla?
Myös pieni villakoira Rudy muutti Villa Rosaliaan Hazelin seuraksi!

Annetaan sitten taas kuvien puhua puolestaan!

Ps Muistakaahan että kuvia voi ja kannattaa klikkaila suuremmiksi! se onnistuu painammalla kuvaa jolloin se aukeaa omaan ikkunaansa suurena!

Rogerin paluu lahjoineen..Maryn ja Rogerin kohtaaminen pitkän tauon jälkeen..Lily ja Mary tutkimassa tuliaisia..Huomaatte varmaan että koko talo on jälleen kartuttanut tavaramääräänsä uusilla esineillä ja ai että, upealta näyttää vaikka itse sanonkin, nyt tuolla on jotenkin niin... kodikasta?

Tässä hiukan lisäkuvia olohuoneen uusista tavaroista.
Illemmalla ehkä tunnelmointikuvia jouluisesta olohuoneesta sekä siitä uudesta salaperäisestä kustomoimastani huoneesta.. ;)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No kyllä talon emäntä näyttää nyt tyytyväiseltä saatuaan Rogerin takaisin kotijoukkoihin :)Onko takan päällä oleva taulu mahdollisesti Rogerin matkalta? Laivallahan hän saapui? Entäs hieno kultainen kello?
-Vinttiäkö rakentelet??

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

Kyllä, Roer saapui laivalla kotiin, kovan merenkäynnin vuoksi vain hiukan myöhässä, onhan tämä marraskuu aika vilpoisaa aikaa. Tauu on Maryn vanhempien vanhoja peruja ja ollut talossa jo hetken. Kultaisen kellon roger toi matkaltaan ja kylläpä se sopiikin taloon hyvin! Kerrankin miehellä on ollut hiukan makua sisustukssen suhteen ;)!

Vilma kirjoitti...

Nyt on sitten koko perhe koossa ku roger ja Rudy astuivat taloon ;D en oisi kyllä uskonut että rogerilla olisi ollut mukanansa noin paljon tuliaisia,ja totta olohuone on todellakin "KODIKAS" näiden viimeisten uudistuksien jälkeen :D

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

tulkaahan jokupäivä kattomaan tota nukkekotia ihan lähietäisyydeltä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Joo tullaan mielellään haluunkin nähä se oikeen kunnolla ;)