18.11.2009

Joulutunnelmia Villa Rosaliassa

Näinhän siinä sitten kävi, johto oli piiloutunut sohvan-alle?!?

Johto on nyt kuitenkin löytynyt ja nyt on kuvien aika. En olekkaan blogissani kertaakaan esitelyt koko taloa yhdessä kuvassa joten tässä olisi nyt sitten koko talo vinttiä lukuunotamatta.Huoneita tuskin tarvitsee sen enempää esitellä..

Huomanette varmaankin että monissa huoneissa on vielä esineitä oita ei ole esitelty aikaisemmin, yhdessä makuuhuoneessa on myös tela viuhunut, tämä makuuhuone on se mistä puhuin. Tykkäsin kovasti tummasta paneloinnista mutta lopulta en vain saanut sitä sopimaan kokonaisuuten lukuisista yrityksistä huolimatta, se oli vain, LIIAN TUMMA. Talo kun se ei omista yhtään tummaa huonekalua, paneli ei saanut mistään vastakaikua.

Paneli on nyt valkoinen ja sävyltään neutraalimpi, tapetin jätän vaikka se ei olekkaan makuuhuoneen taptti! Se on ihan liian hieno poistettavaksi!

Makuuhuoneessa on myös huonekaluja jotka nähdään tässä seuraavassa, sängyn peittet ompelin itse ja pitkän tyynyn tein myös.Hazel on kai salaa hypännyt sänkyyn..

Lily puuhasteli oman huoneensa lattialla ja leikki uudella junallaan jonka Roger toi matkaltaan..Mitäs aulassa tapahtuu? onko vähänerilainen tunnelma kun viimeksi kun aula oli esittelyssä? Aulassa tapahtuu joulu järjestelyjä, Roger oli viemässä saviruukkuja vintille mutta jättikin tikapuut ja kaikki levälleen lattialle. Rudy on näköjään piiloutunut pöydän alle sotkua pakoon. Huomautuksena vielä että puhelimen viressä oleva kanerva on myös omaa käsialaa!Roger Istusklee keittiössä miettimässä mailmanmenoa, keittiökin on saanut uutta tavaraa, seinällä nähtävät taulut ovat muuten eilisen illan käsialaa, laadusta en tiedä mutta ihan kivat kuitenkin, verhojahan tuokin huone kaipaa..Lopuksi tunnelmointia olohuoneesta... Voikun saisi joulukuusen tänne normaalikotiinkin, mielellään vielä tuollaisen huurteisen ja hiukan lumisen yksilön.
Ihanaa joulunaikaa! Mineily on IHANAA!

Ei kommentteja: