29.4.2010

Arkista ahertelua

Villa rosalian väki ei aijo vappua tänävuonna juhlia koska heillä on ollut suuria juhlia jo useampia. Suuremman juhlimisen sijaan he käyttävät viikonlopun pihan remontointiin ja laittamiseen. Pihalaattoja pitäisi ostaa lisää Roger tuumi aamiaispöydässä...

Mary oli Harryn kanssa ulkona nauttimassa aurinkoisesta säästä (toisin kuin minä täällä, taitaa olla niin että Villa Rosalian pihalla ei paljon sadepilvet paina)

Harryn vanha puujuna on saanut maalit pintaansa ja siitä tulikin poikamainen ja Villaan sopiva valkosininen pikajuna.Mary oli vahtimassa poikaansa rennosti kiran merkeissä, ennen kun piha on aidattu ei uskalla lapsia jättää ilman valvontaa... Roger oli kuitenkin sitä mieltä että perheen pikkuinen puupäinen villakoira Rudy ei pysy pihalla ilman valvontaa.Sisälläkin on paljon uutta tapahtunut. Teistä lukioista voi tuntua että pihasta saadaan nyt kevyt yliannostus mutta ei auta mikään, sitä on NIIN kiva tehdä.

Sisällä olen hajottanut yhden minimaailman valmiskalusteen atomeiksi, no eivaan kahteen osaan. Toisesta tuli keittiöön isompi hylly koska vanha alkoi käydä pieniksi astioille, alaosasta tuli kaappi Harryn huoneeseen, esittelen sen myöhemmin.Niinkuin näkyy hyllyä pitää vielä maalilla hiukan viimeistellä mutta malttamattomana länttäsin sen heti kiinni seinään.

Keittiö sai myös toisen hyllyn oven päälle. Oven päältä löytyy pääsiäiskana ja kirjoja ruuanlaitosta seka pari muropakettia. Keittiöstä onkin tarkoitus saada vähän elämää nähnyt ja kodikas, sellainen kodin sydän.Taloudenhoitaja toi pihalle välipalaa koko perheelle. Tarjoiluvaunun avulla onkin helppo kuljettaa astioita ja ruokaa milloin minnekkin.

Olen viikonlopun mökillä vappua viettämässä joten palataan postauksiin miniloman jälkeen, kaikille oikein hauskaa vappua jo näin etukäteen!

7 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ihania juttuja...kodikasta. Hyvää wappua myös sinulle :O)

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

Tosi kiva kun käyt kommentoimassa. Yritinkin päästä sinun ihanan blogisi lukiaksi mutta en osannut liittyä :D

Tessa kirjoitti...

Voi miten valoisa ja kodikas keittiö! Haaveilen itsekin samanlaisesta hyllyköstä, kuin pesualtaan yläpuolella:)

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

Kiva kun se alkaa näyttää kodikkaalta!

Kannattaa katsella noita Eurominis valmistavaroita diy mielessä ja pistää ne palasiksi, niistä voi tehdä upeita juttuja pienellä vaivalla! :)

Jatta kirjoitti...

Kivoja juttuja täällä! Kaunista mineilykesää sinulle! :)

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

Kiitos paljon. Huomasin juuri kun kävin vastavieraiulla että olen blogistasi useasti katsellut fimo ohjeita "sillä silmällä" jos vaikka inspiroituisi massailemaan ;)

Oikein ihanaa kesää myös sinulle!

Päivi kirjoitti...

Mä lupaan ja vannon palata heti kun tää työ kiire rauhottuu..eli mahd. jo ensi viikolla! Ollu kyllä mielessä jo monena päivänä ja oon jo hiukan kaihoten kattellu mun nukkekodin suuntaan :D