27.4.2010

Puuhailuja

Kevät on ihanaa aikaa niin nukkekodissa kuin isossakin kodissa. Perhe on kovasti touhuillut pihan parissa ja loppuviikosta jos aika antaa myöten olisi jo aidan rakennusprojektia luvassa.

Pikkuinen kasvaa hurjaa vauhtia...Taloudenhoitaja ei käy toimeettomaksi kun pihalla riittää taas hommia koko kevääksi. Nurmikkoa pitäisi kuopia kukkaistutuksia varten, ja tikkataulu kiinnittää...Mary oli Harryn kanssa myös pienellä kävelykierroksella asuinalueella ja kyllä oma piha oli komean näköinen tienpuolestakin vaikka valmiiseen pihaan menee vielä tovi!Puuhastelin myös pihalaattojen kimpussa. Koko talon viheralueen ympärille on tulossa vanhanaikainen munakenno laatoitus jonka olen itse tehnyt. Tein munakenno lattiiaa ensimmäistä kertaa mutta mielestäni se onnisui ihan hyvin. Maalasin sen aika rustiikkiseksi, sammaloituneeksi ja tomuiseksi. Sopii talon punatiiliseen kivijalkaan :)

Näitä rustiikkisia laattoja on tehtävä tusina lisää sillä tein kokeeksi vain pienen määrän, pahvimassailua siis luvassa!

2 kommenttia: