4.4.2010

Nyt ne saapuu

No tulihan se päivä kaksosillekkin että ne serkut tulee, siis ihan oikeasti!

Vanhemmatkin olivat hiukan levottomina olohuoneessa kahvikattauksineen, eiväthän villarosalialaiset ole vielä koskaan käyneet meidän uudessa kodissamme he tuumasivat.Yhtäkkiä he muistivat että kaksoset nukkuvat vielä yläkerrassa huoneessaa, äkkiä ylös äiti huusi!He olivatkin jo hereillä ja he pötköttivät vaan sängyssään ku äiti riensi herättämään, nyt ei keritä edes aamiaiselle hän tuumasi. Äkkiä tukka kiinni Fiona ja jefrey saa käydä siistiytymässä kylpyhuoneessa heti.

Kun lapset olivat peseytyneet ja siistiytyneet lähtivät äiti lapsineen alakerran ikkunan luo.Ja eipä kaukaakaan tarvinnut odotella kun he saapuivatIhana perhe astui ulos autosta ja käveli Villan ulko-ovelle siellä oli tuttuja vastassa!
Ensimmäiseksi äiti istutti Maryn, Rogerin heidän vauvansa ja oman miehensä olohuoneen sohvakalustoon ja tarjoili marjapiirakkaa pääsiäisen ja kevään kunniaksi.

Aika upea ikkuna vai mitä?

Lapset katosivat heti talon syövereihin eikä heitä kiinnostanut tee tai kahvitarjoilut he halusivat pelata vain monopolyä, tälläkertaa kolmisin.Eihän poikakaan enää Lilyä pelännyt kun viimevierailusta on niin vähänaikaa!

Perheen pää eli äiti oli sitämieltä että lapsien oli saatava kunnon ruokaa herkkujen sijaan ja hän menikin valmistamaan herkullista kalkkunaa keittiöön kun muut vanhemmat jäivät seurustelemaan olohuoneeseenLapsille oli oma ruokapöytänsä kun aikuisille taas oma viini ja juustokärrynsäEri perheiden lapsehan eivät syö samaa ruokaa...Perheen isäkin alkoi valmistelemaan iltaa ja toi esiin ruokakärryt. (huomatkaa, samat kuin villa rosaliassa mutta puunsävyisinä)Illalla oli vielä ohjelmanumerokin tiedossa nimittäin lilyn viulunsoitto esitys. Nyt tiedätte miksi lily on niin ahkerasti harjoitellut, hänen tuli vielä osata kappale ulkoa koska perhe ei halunnut ottaa nuottitelinettä mukaan.

Lilyn soiton jälkeen oli lapsien nukkumaan meno aika, ensiksi hampaiden pesulle ja sitten nukumaan. Kyllä kaikkia lapsia väsyttikin aikalailla.

Aikuiset jutustelivat yömyöhään olohuoneessa ennenkuin siirtyivät vuoteisiin, tämä on kuitenkin vain yhdenviikonlopun reissu ja lähtö koittaa jo huomenna..

Ei kommentteja: