12.6.2010

Sateisena päivänä

Villan väellä piti olla keväiset pihajuhlat kesän alun kunniaksi mutta koska sää ei ollut myötämielinen oli aika sisustaa pihaa ihan olan takaa!

Pihan laitto on omalta osaltani jäänyt motivaation ja ideoiden puutteen vuoksi vähäiseksi mutta nyt iski piha kärpänen. Kukkia en vielä istuttanut maahan mutta ikkuna ruukut saivat täytettä ja pihapuu pääsi arvoisalleen paikalle.

Aitoja olisi tarkoitus rakentaa lisää sillä vielä valkoinen aita ei kierrä koko talon ympäri.

Myös pihalla oleva iso puu toimii nyt kukkivana omenapuuna jossa ei ole laisinkaan lehtiä :D Kukat ajavat lehtien asemaa... No eivaan, olen kyllä kehittelemässä siihen vähän lehvästöäkin jahka kerkiän...

Taloudenhoitaja haravoi tippuneita omenapuun kukkia nurmeltaMarykin halusi tarttua toimeen ja istutti ahkerana kaikki kukat pihamaalle. Vanha lipasto kannettiin vintiltä istutuspöydäksi, ei haittaa vaikka multaantuu Mary sanoi se menee kuitenkin takaisin vintille pölyttymään.Rudy oli innoissaan kopista! Nyt on koirallekkin pihalla oma paikkansa. Vanhempi kissarouva Hazel tutkaili koppia parvekkeen kulmasta ja sähisi.. Voisikohan kissallakin olla pihalla koirankoppi kysyi Lily isältään päviällispöydässä.Roger tuumi tyttärensä kysymystä mielessään.. voisikohan kissalla olla koppi? hmmm. ei kai nyt sentään, hullutuksia tuommoiset..

4 kommenttia:

asta kirjoitti...

Kurkistin nukkekotisi ovesta sisään, ja edessäni oli huikea näky! Olet tosi taitava askartaja! Pidän suunnattomasti tarinoista, jotka villaan liittyvät.Talo elää elämäänsä ja juuri kerronnan kautta asukkaat tulevat tutuiksi lukijoille, ja rakkaiksi sinulle tekijälle.

Terveisin asta Villa Vilppulasta

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

Pistinkin sinulle jo vietiä tuonne aikaisempaan postaukseen! Kurkistelin jo profiilistasi Villa Vilppulaan ja siellä oli kyllä niin upea valkoinen kartano ettei voisi paremmin omaan makuun sopia :)

Mare kirjoitti...

Satunnainen surffailija päätyi sivuillesi tutkimaan ties mitä kaikkea mielenkiintoista. Mukavia ja taidokkaita asioita löysinkin. Kiitos.

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

kiitos itsellesi ja tervetuloa toistekkin :)