24.6.2010

Juhannus valmistelut

Ei pidä edes ajatella että tässä talossa jätettäisiin jotkut juhlat juhlimatta. Niimpä tänäkin vuonna niinkuin aina tulee pihalle säiden salliessa nousemaan upea noutopöytä ja katettu ruokapöytä.

Taloudenhoitaja on kiillotellut pöytähopeita ja pessyt arvoposliineja päivät pitkät juhannuksen kunniaksi, ei pidä toki unohtaa että Mary on leiponut myös paljon tarjottavaa juhliin.

Vaikka kovasti oli puuhaa talon naisväellä keittiössä halusi Mary laittaa iltapalaa lapsilleen. ltapalaa lapset nauttivat olohuoneessa jonka jälkeen Roger vei heidät pesulle ja nukkumaan.

Lasten lähdettyä alkoi Marylla kova ruuanlaitto, ensiksi valmistettiin suolaista ruokaa...Ja sitten puikkoihin astui taloudenhoitaja joka valmisti suuren satsin makeita herkkujaEihän hommat vielä siihen päättyneet, vielä reipas apulaistyttö haki vintiltä juotavaa juhiin ison kasan..Roger koki tarpeelliseksi huomauttaa taoudenhoitajalle että kaikissa juhlissa pitää olla paljon juotavaa vaikka hän ei meinaakkaan kyseisiin juhlajuomiin kajota.. Mary naureskeli itsekseen, "niimpä niin, huomennahan se nähdään."

5 kommenttia:

anneve kirjoitti...

Kyllä näillä tarjottavilla kelpaa juhannuksesta nauttia. Hyvää Juhannysta sinulle.

Maija kirjoitti...

Oikein hyvää Juhannusta myös sinulle!

asta kirjoitti...

Suloista keskikesän juhlaa sinne Villa Rosaliaan ! Talossa onkin kaikki valmistelut jo hyvällä mallilla juhlan tulla.

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

Kiitos kaikille ja oikein ihania juhlia myös muille :)

Heidi kirjoitti...

Hyvin on asiat mallillaan juhannuksen suhteen ja jusseja sinnekin :O))