28.2.2010

Lauantai iltana

Villa Rosalian lauantaihin kuuluu perheenkeskeistä yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja takkatulta.

Päivällä koko perhe oli katselemassa piha kalusteita tulevalle kotipihalle sillä aikaa kun taloudenhoitaja pisti ruokaa pöytään.

Lily leikki iltasella Rudyn kanssa olohuoneen lattialla kun vanhemmat herkuttelivat juustoilla ja viineillä olohuoneessa...

Fimoilin tänään kyseiset juustot, keksit, viinirypäleet ja oliivit jotka kuvassa ovat nähtävissä!Tähän aikaan olikin pikkuisten nukkumaanmeno aika joten taloudenhoitaja otti Maryn ja Rogerin vaapaaillasta kaiken irti ja hoiti lapset vuoteisiinsa.

Ensiksi hän ruokki pienen poikavauvan tuttipullolla..Sitten hän laittoi pikkuisen nukkumaan ja meni hakemaan alakerran keittiöstä iltapala teen ja keksit Lilylle jotka hän vei tytön huoneeseenLily leikki juuri nallellaan, tyttö ei millään tohtisi mennä nukkumaan kesken leikin mutta taloudenhoitajan napakasta kehoituksesta tyttö tarttui keksin varteen ja söi ripeästi.Sitten hoitaja siivosi loput sotkut keittiöstä ja vei tarjottimen takaisin paikalleen. Yön pimeytyessä hän kipusi ullakko kamariinsa lempi kirjansa kanssa ja mietiskeli, on ihanaa olla töissä walkefieldeillä.

Mary ja roger nauttivat vielä yöllä kauniista talvisesta täysikuusta toisensa rinnalla omalla parvekkeellaan.

7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ettei vaan perhe taas lisääntyisi :) Hyvää läppää sä heität ihan sujuvaa telenovelaahan tää on ! Odotellaan jatkoja. Hienot fimojuustot oli !

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

Tietääkseni perhe ei ole hetkeen lisääntmässä ;D. Juu, noita fimoja tulee kyllä tehtyä kokoajan tasaiseen tahtiin !

Päivi kirjoitti...

Siis ihana postaus taas, kadehdin sun hienoja kuvaus taitoja..tai hyvää kameraa :D ihania kuvia!

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

Kuvaustaidot ei kai ole mitään mestarinluokkaa eikä edes kamera, taitaa olla sen 100 kuvan takana aina yksi hyvä joka päätyy blogiin ;) Moukan tuuria!

Päivi kirjoitti...

hahhaah :D voihan se olla, täytyy munkin siirtyä tohon taktiikkaan, ku nyt otan ehkä sen 50 kuvaa. :D ja varmaan valoilla on kanssa osuutta asiaan, meillä ainakin on niin hämärää, et kuvan laatu ei oo mikään paras.

stina kirjoitti...

ihanan idyllinen nukkekoti ja kiva kertomus. taitaa meidän nukketalon mamselli olla teidän taloudenhoitajan kaksoissisko :-)

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

Kiva kuulla että siellä miellyttää! Joo näin olen jo usein katsonut että neiti taloudenhotiajalle löytyy sisaria useampiakin...:)

Kävin vastavierailulla, sielläkin varsin upean näköistä!