21.2.2010

Pihaa pukkaa

Noniin näinhän siinä kävi että uutta projektia pitää ottaa kokoajan alulle, no eivaan ei ole pitkään aikaan ollut kauheesti mitään näperrettävää, tästä tulee ja kunnolla!Pihaa alan siis rakentamaan, pistinpähän tilauksenkin menemään minimaailmaan ja ai että mitä aarteita sieltä kotiutuu, nurmikkomattoa ainakin mutta myös paljon muuta. Lupaan esitellä kaiken kattavasti varutukaahamme kuitenkin postilaatikoihin, pihapuihin, kukkaruukuihin, ja multakasoihin.

Tavaraa tulee myös taloon muttaa en halua paljastaa kaikkea joten lopetan tämän hypettämisen nyt tähän.

Haluatteko nähdä vielä yhden henkilön mitä ette ole nähneet?No Lilyhän se siinä, huomaatteko ettette ole nähneet tyttö aikoihin, hänhän on jo ihan erinäköinen!

Ymmärtänette varmaankin nyt paremmin että Lilyn uusi prinsessahuone sopii tytölle kuin nakutettu, onhan hänen lempivärinsä vaaleanpunainen, jos ette ole nähneet huonetta vielä se on muutamaa postausta alempana!

Olen lomalla muutamanpäivän tallinnassa huomisesta alkaen joten tallinnan jälkeen luvassa voi olla minimuistoja viron suunnalta, palaillaan ja oikein rentouttavaa lomaa kaikille!

Ei kommentteja: