14.12.2009

Joulutohinoita

Villa Rosalian väki alkaa valmistautua jouluun ihan todenteolla ja sen kyllä huomaa! Talossa ei ole kovinkaan rauhallista kun Mary puuhastelee joko pyykkien tai leivonnaisten parissa.

Tänä aamuna Mary oli pesemässä pyyhkeitä!Muuten, vessanseinä kaipaa jotain tapettia, eikö? jotenkin vessanseinän väri pistää aina pahasti silmään kuvatessa, kun ei koko talossa ole sitten piiruakaan vihreää.. antaa sen kuitenkin odottaa itseään, ehkä joku kiva sävy tulee eteen ennen pitkää, eiköhän nyt toistaiseksi pärjätä vanhalla!

Sitten fiiliskuvia makuuhuoneesta joka on TAAS vaihtanut järjestystään, taitaa vaan olla niin että jos en jaksa kokoajan vaihtaa järjestystä tässä "suuressa" kodissani niin sitten huonekalut vaihtavat paikkaansa hiukan sutjakkaammin minikodissani, ehkä näin on kuitenkin parempi!Liinavaatehyllyn päällä oleva pyöreä peili on itsetuunaamani peili vanhan, tyhjän puuterirasian sisältä. Peilin taakse liimasin vain kovaa pahvia ja leikkasin pyöreäksi, siitä tuli ihan kiva, sopii makuuhuoneeseen ihan kivasti kun kylpyhuoneessakin on jo oma peilinsäHuomenna sitten jälleen joulukalenterin sisuksia... palaillaan :)

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Paljon olet kaikkea uutta ja ihanaa kalenterista löytänyt :)
Talon laajennus lienee lähitulevaisuudessa pakollista...

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

no oonki jo alkanu miettimään jotain pikku kellari kauppaa.... ;)

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Päivi kirjoitti...

NoNIi nyt sain jotain kuvia :) mutta missä neidin päivitykset ovat.. tahtoo nähdä lisää villa rosaliaa, mitä asukeille kuuluu?