22.11.2010

Iltatoimia

Illalla on mukavaa puuhata rauhassa. Lumi on jo satanut ja villan väki on peuhannut lumessa. Kaakaota ollaan nautittu ja kynttilöitä poltettu.

Lasten mennessä iltatoimilleen taloudenhoitajan ja Rogerin kanssa Mary tarttuu puhelimeen ja soittaa serkulleen. Juttelee pitkän pätkän, kyselee kuulumiset ja kertaa joulunvietto perinnettä, tänä vuonna perhe onkin joulun keskenään. "Ihan mukavaa" Mary tuumaa mietteissään.Puhelun jälkeen Pikku harry oli jo käynyt pesulla ja laitettu vuoteeseen, äiti peitteli, ja luki satua.

Lilykin kaipasi äidin huomiota joten Mary kävi peittelemässä tämän. Tyttö osasi lukea itsekkin joten siihen hän ei äitiä tarvinnut.Kun lapset oli peitelty ja alakerta siistitty seuraavaa päivää varten halusi Mary vielä lukea omasta kirjastaan muutaman luvun. Sängyllä lokoilu on mukavaa. Rento lokoilu loppui kuitenkin lyhyeen kun talon isäntä laittoi valot kiinni ja rupesi unille.Tyynyt on aseteltu lattialle ja tuolille, pakko myöntää näin tehdään myös minun kodissani.Palaillaan lumisiin postauksiin myöhemmin. Lapset tahtovat kovasti näyttää millaisia lumilinnoja pihalle on rakennettu :)

4 kommenttia:

anneve kirjoitti...

Olipas tunnelmallinen ja kodikas tarina illan kulusta. Kaunista, paljon kaunista. Tarina antoi jo lupauksen tulevasta....

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

Niinhän siellä lupailtiin... :) Kiitoksia!

Anonyymi kirjoitti...

Löysin blogisi ja ihastuin totaalisesti! Olet tosi taitava nukkekoti-näpertelijä. Itse vasta aloittelen... Olen blogisi uusin seuraaja, mukava lukea millaisia kuulumisia kirjoittelet nukkekotisi asukeista :)

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

Moikka, tosi kiva kuulla! Itse sitä aina katselee muiden blogeja ja miettii että "kumpa osaisin tollastakin tehdä"..

Kiva huomata että täältäkin joku löytää inspiraatiota! Onnea aloitukseen, siitä se lähtee :)!