15.10.2010

Perjantaina on kivaa

Nukkekodin väki on perjantaina ollut erityisen aurinkoisella tuulella. Eräs pitkään vuode levossa ollut asukki on parantunut ja sekös perheen sai onnelliseksi.

Roger sytytti viileän päivän vuoksi takkaan ja kakluuniin tulet.

Vaikka Mary onkin palannut arkeen oli parempi että taloudenhoitaja kylvettäisi Harryn. Vaahtokylpy tekisi kyllä terää kaikille vilukissoille..Kuivausta kylvyn jälkeenPikkuhärry on oppinut myös kävelemään, hän yritti kurotella kohti hampaidenpesu välineitä. Taloudenhoitaja oli toki vahtina jotta poika ei kaatuisi ja eihän hän kaatunut.Olette olleet niin ihania, te aktiivi lukijat. Ette ole koskaan huomauttaneet pienestä epäkohdasta Villan keittiössä... Siellä ei ole sitä kuuluisaa paljon puhuttua hellaa/uunia vaikka keittiössä on "muka" aina niin kovasti kaikkea paisteltu. No, nyt on.

Mary kokeili hellaa teen keittossa, näytti toimivan.(Huomenissa hellasta lähikuvia kun perheellä on juhlat.)

Lapset saivat perjantain ja äidin paranemisen kunniaksi rakentaa majan olohuoneeseen. Majan rakennukseen tarvittiin muutama tuoli ja peittoja sekä läjäpäin tyynyjä. Tässä majassa he telmivät monta tuntia aikuisten juodessa teetä.

On se vaan niin mukava, syksy siis.!

5 kommenttia:

asta kirjoitti...

Voin kuvitella miten riemullista lapsilla on ollut majassaan. Majaleikit sisällä tai ulkona kiehtovat lapsia: voi olla piilossa, ja kaikki on ihanasti hyrskynmyrskyn. Mikäs sen somempaa!

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

Kyllä se on ihan totta :)

Heidi kirjoitti...

Tulipas hyvä uutinen että talon rouva on vihdoin parantunut...ja eihän sitä hellan puutetta huomaa, kun ihailemista on muuten ollut niin paljon :O))

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

No kiitos kovasti vaikka kyllä sen nyt huomaa kun sellainen on :)

stina kirjoitti...

hei Viivi, ihana kakluuni, mistä sen löysit teitkö itse? Lomalta kohta palaillaan :-9