19.9.2010

Blogi on kohta 1 vuotias

Tasan kuukauden päästä on se päivä kun blogiini ilmestyi ensimmäinen postaus. Tämän jälkeen postauksia on tullut enemmän tai vähemmän.Mietiskellessäni harrastusta tulin siihen tulokseen ettei tämä harrastus antaisi enää kovinkaan paljon ilman blogia. Jos ei olisi blogia ei olisi oikein ketään kenen kanssa voisi kaiken jakaa.

Siksipä päätänkin hiukan lahjoa teitä kaikkia blogiani lukeneita vanhoja ja uusia lukijoitakin vähän lähempänä tuota blogini 1 vuotis syntymäpäivää...!Siinä vähän vanhoja otoksia kuluneen vuoden ajalta, lisäähän pääset helposti kurkkimaan selatessasi sivusta valikkoja joko tunnisteista tai kuukausinäkymästä.

8 kommenttia:

Piikko kirjoitti...

Hei Viivi, olen aivan samaa mieltä kanssasi tästä blogiharrastuksesta.

-Innolla odottelen Villa Rosalian juhlahumua! Talokin on jo siivottu ja puunattu vieraita varten... Toivottavasti Mary paranee ja pääsee mukaan blogin 1-vuotis juhliin!
t: piikko

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

Kiitos kommentistasi.

Kyllähän se on vaan niin että tämä kommentointi erityisesti piristää tätä bloggailua!

Talon väellä on kovasti huolta Marystä mutta eivätköhän he saa 1 vuotis juhlapäivänä aikas komeat juhlat pystyyn. Nähtäväksi jää ;)

Päivi kirjoitti...

Heei ystävä! :) Millonkas tehtäisiin pieni reissu minimaailmaan yhdessä? ;) Blogiasi on ihana lukea,olet aika taitava kirjoittaja ja kuvaaja!

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

Moikkamoi! Täytyy katsella sitä reissua tässä tulevaisuudessa!

:)

Mare kirjoitti...

Onnea blogille! Minäkin olen huomannut jo lyhyessä ajassa kuinka merkittävä osa harrastusta on bloggaaminen. Se on yhdistävä ja paljon antava mahdollisuus kohdata toisia harrastajia. Minä en ainakaan omasta piiristäni tiedä toisia mineilijöitä juurikaan. Tämä on myös kertonut että harrastajia on yllättävän paljon.
Hyvää jatkoa niin Sinulle kuin blogillekin.

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

Olet ihan oikeassa! Täällä bogimaailmassa tosiaan on harrastajia paljon enemmän kuin olin aikaisemmin luullut.

Heidi kirjoitti...

Onneks olkoon kohta yksi vuotiaalle. Tämä on kyllä vienyt mennessään, mullekin tulee ens vuoden puolella vuosi täyteen :O)

asta kirjoitti...

Hei ja onnea yksi veelle ! Ihan mittava matka kulkea Villan asukkaiden arjessa ja juhlassa. Ja nythän sitä juhlaa sitten onkin koko talon väelle ja meille taustalta seuraaville. Seuraan ilolla harrastustasi.