31.7.2010

Mustia pilviä onnen yllä

Hei vaan kaikille.

Täällä eletään jännittäviä aikoja, minulla alkaa maanantaina työt uudessa paikassa ja nukkekodissa Marya vaivaa vakava virus... Työni ei ole toki musta pilvi jännittävä vain :)

Roger ja taloudenhoitaja heräsivät tänään jo kukonlaulun aikaan. Roger vei lapset serkuille hoitoon sillä Mary on alkanut voida todella huonosti..

Aamusella hän luki päivän lehteä, siinä kerrottiin että vakava virusaalto on saapumassa kaupunkiin, huoli Marystä kasvoi entisestän, hän on tainnut sairastua Roger suri.taloudenhoitaja on kovasti yrittänyt emäntäänsä palvella. Taludenhoitaja on siivonnut tiptop kaikki huoneet ja vaihtanut olohuoneessa ja makuuhuoneessa järjestystäkin jos se olisi Marya piristänyt. Ikävä kyllä ei emäntä ole päässyt vuoteestaan huoneita tutkimaan.

Roger ja taloudenhoitaja kävivät vuorollaan jututtamassa Marya, kovin vaitonainehan hän on mutta edes jotakin eloa häneen sai kun kävi kertomassa kuulumisia.... Maryn kohtalosta lisää myöhemmin. Uusi työputki alkaa senverran reippaasti että toivotaan että pääsen kertomaan lisää Maryn tilasta mahdollisimman pian!

4 kommenttia:

Minimami kirjoitti...

Parane pian Mary!

Heidi kirjoitti...

Ompas kurja kuulla että huolien pilviä on ilmestynyt taivaalle...huoneet olivat kuitenkin kauniit :O))

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

Niimpä.. Mutta tästäkin seuraa jotakin hyvää, saattepahan nähdä :)

asta kirjoitti...

Kylläpä huoneet hohtavat siisteyttään, kaikki niin paikallaan. Maryn vointi huolestuttaa meidänkin talon väkeä.