19.3.2010

Aamupäivällä

Aamulla villa rosaliassa herättiin hyväntuulisina. Taloudenhoitajaa vaivaa vieläkin kevät kuume ja taitaa hänellä olla kuume muutenkin. Taloudenhoitaja ja Mary nauttivatkin aamiaiseksi aprikoosi juustokakkua kahdestaan ja rauhassa Rogerin leikittäessä harryä.

Ja kuka sanoi että taloudenhoitajan elämä on raskasta? ei ainakaan tässä kodissa!

Lily on jo kovasti innoissaan pääsiäisestä ja miksi ei olisi, silloin on taas mukavaa aikaa koko perheen kanssa ja tietysti paljon namusia ja hyvää ruokaa.

Lily halusi maalata suklaamunia koko perheen syötäväksi ja hän puuhaselikin omassa huoneessaan koko aamun, tulipa hienoja!Roger lähtikin Harryn kanssa kauppaan kun talon naisväellä näytti olevan muuta tekemistä. Roger huomasi kuotenkin ikäväkseen ettiei Härryllä ole omia rattaita jossa häntä voisi kuljettaa... No miehen logiigalla Harry matkasi lähikauppaan suoraan ostoskorissa, onneksi Mary ei nähnyt tätä..Paalumatkalla ostokset täyttivt korin ja Harry siirtyikin isän turvalliseen syliin, perheen pikkuinen villakoira oli myös mukana lenkillä. Roger osti kukkakaupasta "pääsiäskukkia" tulppaanit olisivat ehkä olleet osuvampia mutta kiva ajatus kuitenkin.Sisällä Roger antoi Harryn hoitajalle joka veikin väsyneen pojan heti nukkumaanKun harry oli kehdossaan oli vielä ruokittava vihainen kissa, kukakohan sitä ruokki viimeksi, kukaan ei muista..Olikohan tämä sitten tälläinen "Roger hoitaa" päivä? Taisi olla.

6 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Kivoja kuvia noi kaikki :)
näytti todella kuvien ja tekstien perusteella että oli "Roger hoitaa" päivä :D

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

No sielläkin huomattiin! Näin oli, kai Rogerinkin pitää välillä jotai n tehdä! ;)

Heidi kirjoitti...

Ihana kertomus ja kyllä miehet osaa :O)

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

hehe, ainakin ne yrittävät osata ;)

stina kirjoitti...

harry on ihana tuolla korissa, kiva tarina :-)

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

Ehkä he eivät sitten tarvitsekkaan rattaita? hehe :D