30.3.2010

Perusarkea

Perusarki jatkuu vielä tämänviikon loppuun. Pääsiäinenhän tuo muutoksia ja lähteepä perhe pääsiäisksi pienelle yökyläreissullekkin uuteen taloon, siitä lisää loppuviikosta.

Rogerilla on heiluneet vasarat ja piha alkaa muotoutua, ihanaa!



pitihän taulujen kiinnitykset tarkistaa kun Mary sai niskaansa yhden kävellessään rappuja.

Lily on jo alkanut tottumaan ajatukseen pikkuveljestä ja hän tätä nykyä viettääkin pikkuisen kanssa enemmän aikaa.



Rudyllekkin oli etsittävä uusi paikka kun tuntuu wttä Harry härnää sitä liikaa pedin ollessa vanhempien huoneen lattialla



Taloudenhoitaja oli taas vauhdissa, saksiako se hyllystä hakee?



Ompelukone vaan esiin ja puuhastelemaan



Ja mitä hän saikaan aikaan?




Täkkejä!

Mielestäni onnitui, niitä tullaan näkemään vielä lisää, ainakin yökyläosiossa. Vieraat pyysivät perhettä tuomaan omat liinavaatteet ja näinhän he tekevät!

19.3.2010

Aamupäivällä

Aamulla villa rosaliassa herättiin hyväntuulisina. Taloudenhoitajaa vaivaa vieläkin kevät kuume ja taitaa hänellä olla kuume muutenkin. Taloudenhoitaja ja Mary nauttivatkin aamiaiseksi aprikoosi juustokakkua kahdestaan ja rauhassa Rogerin leikittäessä harryä.





Ja kuka sanoi että taloudenhoitajan elämä on raskasta? ei ainakaan tässä kodissa!

Lily on jo kovasti innoissaan pääsiäisestä ja miksi ei olisi, silloin on taas mukavaa aikaa koko perheen kanssa ja tietysti paljon namusia ja hyvää ruokaa.

Lily halusi maalata suklaamunia koko perheen syötäväksi ja hän puuhaselikin omassa huoneessaan koko aamun, tulipa hienoja!







Roger lähtikin Harryn kanssa kauppaan kun talon naisväellä näytti olevan muuta tekemistä. Roger huomasi kuotenkin ikäväkseen ettiei Härryllä ole omia rattaita jossa häntä voisi kuljettaa... No miehen logiigalla Harry matkasi lähikauppaan suoraan ostoskorissa, onneksi Mary ei nähnyt tätä..



Paalumatkalla ostokset täyttivt korin ja Harry siirtyikin isän turvalliseen syliin, perheen pikkuinen villakoira oli myös mukana lenkillä. Roger osti kukkakaupasta "pääsiäskukkia" tulppaanit olisivat ehkä olleet osuvampia mutta kiva ajatus kuitenkin.



Sisällä Roger antoi Harryn hoitajalle joka veikin väsyneen pojan heti nukkumaan



Kun harry oli kehdossaan oli vielä ruokittava vihainen kissa, kukakohan sitä ruokki viimeksi, kukaan ei muista..



Olikohan tämä sitten tälläinen "Roger hoitaa" päivä? Taisi olla.

18.3.2010

Pitzaa

Tein tänään uusia fimo ruokia ja kuivatin / kuumensin jo tehdyt uunissa.

Taas tuli suolaista ja makeaa ruokaa, mutta kohtahan on pääsiäinen ja silloin pitää olla ruokaa taas tarjolla.





Perhe alkoikin heti syömään pitzaa ja kyllä maistui! Harry tietenkin jätti pitzan syömättä ja joi vain omasta pullostaan.





Taloudenhoitaja kohensi tulta olohuoneessa ja lisäsi tunnelmaa, luki kirjaa sohvalla ja haaveili keväästä...



Yritän palailla blogin pariin mahdollisimman nopeasti tiheämpien päivitysten muodossa jahka kiire hellittää. Mukavaa tulevaa viiknoloppua kaikille!

11.3.2010

Torstaina

Torstai ilta on villa rosalian väelle ilta jolloin vietetään aikaa erityisesti perheen kanssa. Rogerilla ei ole töitä ja taloudenhoitajalla on työpäivä joten Marylle jää myös vapaaikaalasten kanssa oleskeluun.

Lily on ollut hiukan mustasukkainen Harrysta ja viettänyt aikapaljon aikaa yksinään omassa huoneessaan. Mary ja Roger tahtoivat viettää laatukaikaa esikoisensa kanssa joten monopoly kaivettiin taas esiin. Laatuaikaa vietettiin toki vanhempien sängyssä jossa sai makoilla harvakseltaan, varsinaista herkkua siis.



Mitäs alhaalla tapahtuu?

Taloudenhoitaja yrittä saada Harryä ryömimään



9.3.2010

Hyvästelyä, siivousta ja rentoutumista

Vieraathan hyvästeltiin sunnuntaina ja oli kyllä perheellä haikea tunnelma pihalla saatilla ollessaan.



Hyvästelyjen jälkeen Lily lähti siivoilemaan omaa huonettaan, Roger alkoi tankata ristiäisherkkujen jämiä ja taloudenhoitaja lähti vintille rentoutumaan.

Mary antoi hoitajalle vapaapäivän koska hän oli niin kovasi auttanut juhlien järjestelyssä. Itse talon rouva tarttui sorvin varteen, tai tiskiharjan.



Roger kylvetti herkuttelun jälkeen Harryä kylpyhuoneessa



Ja taloudenhoitaja siivosi vieraiden jäljet kammarista ja rentoutui teen ääressä!



Nähdään, tai siis kuullaan taas!

3.3.2010

Ristiäishuumaa

Toivottavasti juhlat kiinnostavat sillä nyt on kuvia!

Aamusella Mary kattoi kahvipöydän josta tuli noutopöytä, kahvikupit ja leivonnaiset ovatkin helposti noudettavissa keittiöstä olohuoneeseen jossa on tilaa syödä istualleen.



Viinit, Cherryt ja oluet valmiina ruoka ja juhlajuomiksi!



Kakkutarjontaa noutopöydällä



Juhlavieraita koolla jo vähän pieneksi näin isolle porukalle käyvässä olohuoneessa





Kaksoset halusivat istua Roger sedän vieressä



Perheen tuloon oli myös erityinen syy, serkkuperheen isä on pappi! Hän kastoi pojan isän, pojan ja pyhänhengen nimeen Harryksi!



Ristimisen jälkeen alkoi ansaittu herkuttelu, Mary ja Lily kävivät hakemassa lautasilleen ja kuppeihinsa täytettä noutopöydistä!





Näihin kuviin ja tunnelmiin! Huomenna serkut kähtevätkin kotimatkalle, surku tulee!

Leivontaa

Päivä alkoi vauhdikkaasti, Sally alkoi leipomaan kukonlaulun aikaan leivonnaisia. On mokkapaloja, muffiineja, täytekkakku, keksejä, pikkuleipiä. Ruoka on toki melko vaaleanpuna sävytteistä, olihan se poika joka kastetaan??



Kakut ovat jäähtymässä sivupöydällä..



Leipomisen jälkeen Sally tarjoili aamupalaa serkkujen lapsille



..Ja ruokahan maistui, serkukset vanhempineen lähtivätkin koko päiväksi kaupunkiin tutkimaan tarjontaa.
Villa rosalian väki jäi puunaamaan paikkoja ristiäisiä varten. Ristiäiset poikavauvalle tulevat huomenna, varautukaa megalomaaniseen kuva saaliseen!

Vieraita

Niinkuin lupailin Villa Rosalia täyttyi eilen illalla ihmisistä, nimittäin villan väen sukulaisista.

Perheeseenhän kuuluu äiti ja isä sekä kaksoset jotka ovat juuri Lilyn ikäisiä.

He viipyvät muutaman päivän joten luvassa on mukavaa ajanviettoa suuremmalla porukalla kuin yleensä. Tämä tietysti tarkoittaa taloudenhoitaja Sally raukalle lisää työtä, onneksi hän pitää työstään!

Vieraat saapuivat siis illalla ja heidät istutettiin heti sohvalle ja heille tuotiin tervetuliaisjuomat! (Juoma/tarjoilykärry on uusi ja esittelen sen myöhemmin.)





Kuulumisien vaihto oli melkoista, eihän sukulaisia tapaa ihan jokapäivä..



Lily saikin serkuksen kaverikseen ja kun tytöt samanikäisiä ovat he innoissaan pelailivat keittiössä monopolya. Keksipurkki pöydällä kävi iltapalasta, se oli tyhjänä jo kolmen vartin jälkeen..





Sukulaisperheen poika ei välittänyt serkkutytöstä tai edes kekseistä, hän pelaili palloa yläkerrassa omassa rauhassaan ja tutkiskeli kotia.



Nyt Sally lähtee leipomaan huomisia juhlia varten ja leivottavaahan riittää!

2.3.2010

Villa rosaliaan on tulossa vieraita...

Miksikö, Pohjalla on kastajaisjuhlat. Yläkerran vinttiä on viimeistelty viearita varten ja nyt se on siistinä ja valmiina heille. Mitään heistä en vielä paljasta mutta heti tulevat laivalla pikapuoliin ja he ovat sukua villa rosalian väelle.

Yläkerran vintti ei vielä ole lainkaan sitä mitä olen hakemassa mutta kyllä se näin vierasvarana menee, tapetit kun puuttuvat on lopputulos aika karu, no asiaan eli huoneeseen.



Pyyhket ovat valmiina vuoteella vieraita varten jotta he voivat pestä itsestään matkan tomut kun saapuvat paikalle.



Alakerrassa Mary Hyppyytteli vauvaa jonka nimi teille kohta selviää..



Ja uutta lukunurkkausta olohuoneesta jonne myös on uusi jalkalamppu eksynyt.